Bk Viskans logga
Bk Viskan Gruppbild

Om Bk Viskan

Bk Viskan - Bowlingklubben för dig som gillar bowling

Viskan är en bowlingklubb med rötter i Viskafors, men har numera Bowlingcafét i Borås som hemmaborg. Utmärkande för föreningen är den fina gemenskapen och allas vilja att efter bästa förmåga bidra till föreningens utveckling. I vår klubb bowlar såväl herrar som damer, gammal som ung. Vi har tre lag anmälda för seriespel, ett A-lag i norra Götaland division 1 samt två Farmarlag i Västergötland division 3. Alla lagen är 8-mannalag.

000 Medlemmar
000 Licensierade
000 Antal lag

Bingoverksamhet

Som medlem hos oss deltar du i bingon som klubben anordnar varje söndag under perioden september – april i Viskaforsskolans matsal. Överskottet från bingon går oavkortat till föreningens bowlingverksamhet och gör det möjligt för dig som medlem att bowla billigare helt enkelt.

Läs mer om bingon

Vill du spela bowling med oss?

Vill du spela i BK Viskan är du hjärtligt välkommen till Bowlingcafét i Borås tisdagar eller onsdagar då klubben har träningstid. Ring gärna föreningens ordförande Mikael Lind på mobil 0706-294331 för mer frågor kring medlemskap och träningstider.

Är du nyfiken på bowling och inte tidigare har spelat finns det klot och skor att låna i hallen. Bowlingcafét har sina lokaler i Boråshallen på Bockasjögatan 2.

Läs mer om Bowlingcafét